ihtiyaci olan bir aileye yardim eli uzatalim1

Geçen sene ramazan ayında demiştik ilk kez “İhtiyacı Olan Bir Aileye Yardım Eli Uzatalım” diye ve gerçekten beklediğimden daha büyük bir ilgi ile karşılaştım. Bir aileyi mutlu etmenin ne kadar huzur verici bir şey olduğunu öğrendim ve iştirak eden arkadaşlarımızla beraber biri ramazan ayının başında biri sonuna doğru 2 farklı ziyaret gerçekleştirmiştik. Bu vesile ile desteğini esirgemeyen herkese tekrar teşekkür ederim.

Geçen seneden gelen o duygularla birlikte bu sene de bir aileye yardım edebileceğimizi düşündüm ve ihtiyacı olduğunu tespit ettiğim bir aileye hepberaber yardım edebileceğimizi düşünüyorum. Ailemiz 1 çocuğu olan 3 kişilik bir aile ve şu an bir gelir sahibi değil. Baba bir süredir işsiz, anne iş geldikçe dikiş nakış bir şekilde yapmaya çalışıyor ve kız kardeşimiz eskilerin tabiriyle ortaokul öğrencisi. Akşam ne yer ne içerler? Mübarek ramazan gününü nasıl geçirirler? diye düşünmeden yapamıyorum. Ramazan ayında içinde bulundukları durumu görünce, akşam sofralarına ne koyacaklarını bilmediklerini hissedince doğru aile olduğuna inandım.

Bir ailemiz daha var desteğe ihtiyacı olan *** 2 ay kadar önce işten çıkarılan ama şimdi Sapanca-Gebze arasında iş bulan birine 6 aylığına aile yardımı yapabileceklere ihtiyaç var.  Eşi kanser tedavisi görüyor, çocuğu özürlü. Adam işe gitmeli, çocuğuna bakmalı, eşini kemoterapiye götürmeli, eşi ve çocuğu evde yalnız kalmamalı gibi zor mu zor bir durumda. Etrafınızda bu aileye 6 aylığına destek verecek hayır sahibi birileri var mı? Yardım derneklerine durumu ilettim ama adamın SSK’sı olduğu için yardım kapsamına alamıyorlar. Desteklerinizi her 2 aileye de yönlendireceğiz.

“Birlikten kuvvet doğar” diyerek güçlerimizi birleştirmeyi ve bir aileyi mutlu etmeyi umuyorum, yardımcı olabilecek duyarlı arkadaşlarımızın desteklerini bekliyorum. Fitreleriniz olabilir, zekatlarınız olabilir, sadece yardım etmek isteyebilirsiniz ya da hayır, bağış ismine her ne derseniz lütfen en kısa sürede iedemirayak@gmail.com üzerinden benimle iletişime geçiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

ihtiyaci olan bir aileye yardim eli uzatalim 2

NOT: Hem ailemizin hem de yardımcı olacak insanların bilgileri saklı tutulacaktır. İştirak etmek isteyenler bildirmeleri halinde birlikte ziyaret edebiliriz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir