gulucuk

Hasan Başusta‘nın mimini Aslı aracılığıyla sahiplendim, bu keyif dolu hareketin içinde bulunmak istedim. Aslı’nın 2009‘u çok keyifliymiş, benim ki neyi eksik? 😀 Olumsuzlukları uzakta tutup olumlu şeyleri önümüze koyarak 2010 için motivasyon sağlayabiliriz.

1-) Hayatımı birlikte geçirmek istediğim biricik aşkıma evlilik teklifinde bulundum ve akabinde sözlendik. Hayatımda yaşayacağım en mutlu şeylerden biri…

2-) Sosyal medya ile samimiyetimi arttırdım, pek çok kişiyle tanıştım. Elimden geldiğince organizasyonlara katılmaya çalıştım ve tanıdığım arkadaşlarımın dostlarımın 2009 yılının bana verdiği en büyük nimetlerden olduğunu düşünüyorum. Yeni dostluklarımın hayatıma kattığı pozitif enerji bana büyük güç veriyor.

3-) İş hayatımdaki kalite yönetimi uygulamalarını Geliştrend’de ve GeliştrendTV’de paylaşmaya başladım. Benim için önemli değişimlerden biri oldu ve yazar olma yolunda ilk adımı atmış oldum. Hem benim açımdan hem de fayda sağlayacak kişiler açısından faydalı olcağına inanıyorum.

4-) Sosyal medya üzerinde az da olsa tanınan biri oldum ve futbol sevdam ile birlikte öncü olduğum halı saha maçları üzerime etiket oldu ki bundan çok memnunum. Verilen emeklerin katılanlar tarafından mutluluk olarak geri dönüş yapması çok hoş.

5-) Blog tutmanın ve içerik üretmenin önemini farkettim. Yıllar sonra dönüp baktığımda yaptıklarımı, yaşadığım duyguları kolaylıkla hatırlayabileceğim. Her halükarda hatırlamaktan mutlu olacağım.

Mimi paylaşmak bu enerjiyi daha da genişletmek boynumun borcu:

Murat Can Demir

Burçak Çubukçu

Cihan Kaloğlu

Oğulcan Orhan

Ömer Karapınar

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir