Google Plus Takipçi Arttırma

Google Plus son zamanlarda özellikle mobil olarak kullanmaya başladığım ve 2 günlük alışma sürecinden sonra keyifle kullanmaya başladığım bir sosyal ağ. Faceook’a alternatif olduğunu ve gmail entegrasyonu ile daha güçlü ve çok daha fazla özellikleri bir arada barındırdığını söyleyebilirim. Bu artılarının olması daha çok kullanıldığı manasına gelmiyor. Kullanıcıların gönlüne hala bir Facebook değil!

Google Plus çerçeve paylaşma

Google Plus’ta Takipçi Arttırma

Google Plus’ta takip etmek istediğini kişileri bir çerçeveye ekleme zorunluluğu var, ister bunu halihazırda olan çerçeveleri seçebilirsiniz ister de yeni çerçeve oluşturabilirsiniz. Hızlıca çerçevelerinizi nasıl geliştirebilirsiniz bundan bahetmek istiyorum. Şu an günlük çerçeve ekleme limiti 1500 adettir, farklı farklı çerçevelerden toplu halde ekleme gerçekleştirebilirsiniz. on eklemek istediğiniz çerçeve ile 1500 adeti geçiyorsa oradaki kişilerden hiçbiri çerçevelerinize eklenmez. Toplu halde eklediğiniz kullanıcılardan aktif kullananları mutlaka sizin profilinize geri dönüş yapacaktır.

Google Plus takipçi arttırma

Çerçevelerinizi paylaşmak için Paylaşımlarınız profilinize gelenler tarafından yeterli görülürse o kadar fazla geri dönüş alırsınız. #ÇerçevelerimiziPaylaşıyoruz etiketiyle bir paylaşımda bulundum, paylaştığınız çerçevede en fazla 500 + kendini yani 501 kişi bulunabilir. Toplu halde eklediğiniz çerçeveler içerisinde takip ettiğiniz kişiler varsa onları sayıdan eklediğiniz toplu sayıdan düşerek çerçevelerinize ekliyor yani eklediğiniz 500 kişi içerisinde 37 tane takip ettiğiniz kişi varsa 463 yeni kişi ekler ve toplam günlük ekleme limiti yani günlük Google Plus toplu arkadaş ekleme limiti olan 1500 adetten 463 adet düşer. Eklediğiniz saatten itibaren 24 saat geçtikten sonra yeniden Google Plus profillerini ekleyebilirsiniz.

Google Plus çerçeve ekleme

Aynı zamanda paylaştığınız çerçevelerinize kendinizi de eklerseniz paylaştığınız çerçeveyi biri eklediği zaman sizi de takip etmiş olur. Paylaşmış olduğunuz çerçeveleri diğer Google Plus kullanıcılarına da ulaştırmak için buradaki sayfadan paylaşımda bulunabilir, paylaşılan çerçeveleri kendi çerçevelerinize ekleyerek daha fazla kişiyi takip edebilir, daha fazla kişi tarafından takip edilebilirisiniz. Burada sizinle Google Plus takipçi limiti hakkında bilgi vermek istiyorum, kullanmakta olduğunuz Google Plus profilinizden (google plus takipçi ekleme limiti) maksimum 5000 kişi takip edebilirsiniz. Bunun sebebi kötüye kullanımı engellemek için alınmış bir önlemdir, bununla ilgili Google destek sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ekleyebileceğiniz diğer çerçeveler:

Benim Google Plus sayfa ulaşmak isterseniz sizi şöle alayım, İsmail Emrah Demirayak 🙂

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 replies on “Google Plus’ta Takipçi Sayınızı Nasıl Artırırsınız”

  • May 19, 2014 at 04:56

    Güzel ve faydalı bilgi bunu yapıp tekrar buraya yorum olarak atacağım gelişmeleri.

  • yusuf timur
    Haz 24, 2014 at 21:36

    Hocam merhaba takipçi sayımı arttırmak istiyorum fakat ben yapamadım sanırım çevredeki insanları ekliyorum fakat onların beni takip etmesi için ne yapmam gerekiyor?

  • Haz 27, 2014 at 00:52

    Merhaba Yusuf, sen çerçevelerine ekledikten sonra paylaşımlarının ilgi çekiciliği mertebesinde uzun süreli geri dönüşler alacaksın. Bu geri dönüşler belirli bir süre alır, bir süre sonra başka çerçeveler ekleyerek de denersen takip edilme ihtimalini arttırırsın.

  • Ağu 9, 2014 at 21:10

    hocam teşekkürler bilgiler için bu arada çevresini paylaşan diğer profilleri nasıl bulabiliriz acaba.
    6 tane örnek vermişsiniz örneğin bu şekilde paylaşılan çevreleri nasıl buluruz yardımcı olursanız sevinirim

    • Ağu 9, 2014 at 21:18

      yazmayı unutmuşum söylemek istediğim özellikle türk kullanıcıların olduğu çevreleri nasıl buluruz du

      • Ağu 12, 2014 at 23:17

        Bu özellik pek için paylaşılmıyor veya paylaşılanlar da tek etiket olmadığı için bulmak mümkün olmayabiliyor. Yazıyı okuyan arkadaşlarımız kendi çerçevelerini G+ ve burada yorumda paylaşsa iyi bir kaynak oluşturabiliriz.

  • Eyl 28, 2014 at 21:17

    Konuyu cok güzel özetlemişsiniz, güzel ve yalın anlatım için teşekkürler

  • Nis 14, 2015 at 13:33

    tesekkur ederız emegınıze saglık harıka bır yazı olmus sayenızde bırcok seyı basarabılıyorum artık